Over SolidSKID

Voorkom de logistieke uitdagingen van het verplaatsen of transporteren van materiaal over de bouwplaats. Verander de manier waarop technische ruimtes worden gebouwd.

SolidSKID is toegewijd aan het leveren van maatwerk oplossing die altijd perfect aansluit op wat onze klant nodig heeft. Samen met ons deskundige team, dat onderling veel expertise met elkaar deelt, produceren we solide skidbouw en prefab oplossingen.

We vinden het elke keer weer mooi om een oplossing te kunnen bieden met een complete installatie op één compact frame. Vooral doordat onze monteurs op een efficiënte manier kunnen werken op onze werkplaats in ‘s-Gravendeel. En daarmee zorgen we voor minimale overlast op de projectlocatie.

Handige prefab-oplossingen van SolidSKID

Kwaliteit en maatwerk gegarandeerd

Totaaloplossingen; van ontwerp tot fabricage

SolidSKID levert totaaloplossingen; van ontwerp tot fabricage met de hoogste kwaliteit en service. Betrouwbare en complete oplossingen zijn dan ook essentieel voor een succesvol project. Wij komen onze beloftes na en producten worden tijdig geleverd.

Diensten

Wat wij doen

Skidbouw

Skids zijn processystemen, -installaties of modules die we op een frame monteren. Een complete technische ruimte, maar dan in één keer compleet geleverd in of zelfs bovenop een gebouw. Makkelijk te verplaatsen bij een herinrichting en met alle installaties die je nodig hebt, zoals CV verdelers, GKW verdelers en tapwater verdelers. Geen twee skids zijn hetzelfde.

Lees verder over skidbouw
Handige prefab-oplossingen van SolidSKID

Prefabricage

Ook met handige prefab-oplossingen maken we het leven op de bouw een stuk aangenamer. Repeterend werk kost namelijk veel tijd en dat kan beter. Door de prefabricage van leidingen en kleppen in onze werkplaats is het bij de installatie op de projectlocatie slechts een kwestie van aansluiten.

Lees verder over prefabricage